Camping

Wilt u genieten met uw eigen “huisje” van het buitenleven dan is een plek op de gemoedelijke camping de Wildenborcherhof helemaal uw ding. Het terrein is met natuurlijke bosbeplanting aangelegd en heeft 30 mooie ruime plaatsen.

Verdeeld over het terrein staan er diverse stroomkastjes waar u uw stekker kunt inpluggen om zo te worden voorzien van 10 ampère stroom. De koudwatertappunten zijn goed verdeeld over het terrein zodat u nooit ver hoeft te lopen met het water. Het gehele terrein beschikt over WiFi. Maar het zou zonde zijn om hiervan veel gebruik te maken, want de Achterhoek heeft zoveel moois te bieden.

Het begint al in de ochtend. Eerst de bestelde warme broodjes afhalen bij het naastgelegen restaurant en dan genieten van uw ontbijtje bij opgaande zon en met een beetje geluk ziet u nog wat wild op de landerijen. Daarna met goedgevulde maag te voet of per fiets vanaf het kampeerterrein één van de vele routes die de omgeving rijk is volgen. Bij terugkomst de fiets weer terug in de overdekte fietsenstalling en op het tuinterras van de Wildenborcherhof bijkomen met een heerlijk verfrissend aperitiefje. En als u helemaal even een gevoel van uit wilt ervaren kunt u op reservering ’s avonds aanschuiven voor een heerlijk driegangen dagdiner.

De camping is geopend van half maart t/m eind oktober.

Voorseizoen van 15 maart tot 1 mei - Naseizoen van 1 september tot 1 november

losse nacht € 19,50
Vanaf 14 nachten € 19,00
Vanaf 21 nachten € 18,50

Hoogseizoen van 1 mei tot 1 september

losse nacht € 22,0
Vanaf 14 nachten € 21,50
Vanaf 21 nachten € 21,0
1 maand € 550,00 (mei, juni, juli of augustus)
2 maanden € 975,00 (mei, juni, juli of augustus)

Extra persoon € 6,00 p.p.p.n. excl. toeristenbelasting
Alleenstaanden € 2,50 in mindering p.n.
Huisdieren €1,00 per nacht per huisdier.

Laat vertrek bij beschikbaarheid kampeerplaats € 10,00.

Per kampeerplaats op basis van twee personen, inclusief warm en koud water, draadloos internet (wifi), elektra., excl. toeristenbelasting (0,85 p.p.p.n.).

Gereserveerde plaatsen worden afgerekend over de gereserveerde periode. De periode van Hemelvaart tot en met Pinksteren is alleen als aaneengesloten periode te reserveren.
logo watermark