Feesten en gelegenheden

Ook dat kan bij de Wildenborcherhof!

De Wildenborcherhof is de unieke locatie voor uw feesten en partijen.
U en uw gasten zullen zich thuis voelen in de sfeervolle ambiance zowel binnen als buiten.

De Wildenborcherhof heeft jarenlange ervaring om kleine en middelgrote gezelschappen gastvrij te ontvangen. Het is een unieke locatie door de bijzondere ligging tussen de landerijen. Wat zou u ervan vinden om op het royale zuidelijk gelegen tuinterras samen het glas te heffen of onder de houten overkapping te genieten van een Engelse High tea of Afternoon tea.

Is het tapasbuffet meer uw smaak of heeft u andere wensen. Er is een ruime keuze aan diverse buffetten, denk hierbij aan een culinair hapjesbuffet, luxe lunchbuffet of een meerdere gangen koud en/of warm buffet. Alle gerechten komen uit eigen keuken waar ze met liefde en zorg worden klaargemaakt. Er wordt gewerkt met zoveel mogelijk verse ingrediënten en streekproducten.

Waaronder het rundvlees die van de eigen Blonde D ’Aquitaine rund afkomstig is. Een stukje puur en eerlijk vlees.
Is er sprake van een allergie en/of dieet geef dit tijdig door en de keuken zal zorgen voor een passend gerecht.

U ziet het, vrijwel alles is mogelijk bij de Wildenborcherhof. Voor informatie kunt de Wildenborcherhof telefonisch of per mail bereiken. Maar u bent natuurlijk van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken en de ambiance te proeven.

Maak hiervoor wel even een afspraak. Dit alles uiteraard op vrijblijvende basis.

0575-55 66 51
info@wildenborcherhof.nl
logo watermark