Restaurant

In ons restaurant en terras met haar heerlijke knusse, huiselijke ambiance, kunt u genieten van een lekker vers gezet kopje koffie, een gezellige borrel, smaakvolle lunch of zalig diner.
 
Om de dag goed te beginnen serveren wij onze gasten een uitgebreid ontbijt. Met een mooie variëteit aan broodjes tot yoghurt en vers fruit, maar vooral de luxe van vers beleg waaronder
het nagelhout en de rosbief van ons eigen rund. Een stukje eerlijk en puur vlees.  Wie wil de dag zo niet beginnen?
 
Met de vele routes die langs ons komen is een tussenstop een ervaring die u niet wilt missen. In de winter heerlijk bij de knisperende open haard en in de zomer op ons zonnige tuinterras onder de prachtige, monumentale kastanjeboom. Uitzicht over de weilanden waar u onze kudde Blonde d ’Aquitaine runderen met hun kalveren vredig ziet grazen.
Genietend van onze lunchgerechten die door ons met zorg zijn samengesteld. Waar uiteraard ons eigen rundvlees niet ontbreekt, denk hierbij aan de robuuste burger, maaltijdsalade met biefstukpuntjes, klassieke huisgemaakte gehaktbal, of het broodje rosbief met truffelmayonaise. Dit is maar een selectie van onze kaart want aan de vegetariër of veganist onder ons is ook zeker gedacht.
 
’s Avonds bieden wij een dinerkaart aan met een heerlijk en eerlijk compleet drie-gangen keuzemenu en een plateservice.  Dit is echter alleen op reservering, uiterlijk tot 16.00 uur op desbetreffende dag.
Wilt u dineren met een groter gezelschap neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden die wij bieden.
 
Heeft u een medisch dieet en/of allergie, meld het ons en de keuken maakt een aangepast gerecht voor zowel lunch als diner naar uw wensen klaar.
logo watermark